miercuri, mai 15

ISU Galați are un nou șef. Colonelul Toma Ion s-a pensionat

După 34 de ani de carieră militară, în care şi-a pus experienţa şi priceperea în sprijinul semenilor, colonelul Ion Toma, inspectorul şef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Galaţi, a predat comanda instituţiei, trecând în rezervă, cu drept de pensionare.

Pensionarea este un lucru firesc în viaţa fiecărui om, o etapă normală şi un moment pentru ca noi, colectivul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al Judeţului Galaţi, să ne exprimăm admiraţia şi respectul pentru tot ceea ce a realizat colonelul Ion Toma în cei 34 de ani de carieră, în slujba comunităţii gălăţene. La predarea comenzii unităţii, îi transmitem domnului colonel Ion Toma multă sănătate, zile liniştite, bucurii alături de cei dragi, dar şi o pensie cât mai lungă!„, transmite ISU Galaţi.

Am fost mândru de fiecare reuşită, dar am şi învăţat din fiecare moment dificil pe care l-am petrecut împreună. Am încredere deplină că veţi continua să menţineţi standardele înalte, răspunzând cu dăruire la fiecare chemare. Pompierii sunt o familie puternică şi unită care va servi şi pe viitor comunitatea cu devotement şi demnitate. În încheiere vreau să vă mulţumesc tuturor pentru că aţi fost alături de mine, precum mulţumesc şi familiei mele că mi-a fost alături în momentele cele mai grele. Sunt mândru de ce am realizat împreună cu dvs. şi voi purta mereu în inimă această nobilă meserie”, a spus colonelul Ion Toma.

În calitatea de inspector şef, a fost numit colonelul Racoviţă-Mic Fănel-Cătălin, care a ocupat, până în prezent, funcţia de Şef al Centrului Operaţional, respectiv pe cea de Împuternicit Prim-adjunct al Inspectorului Şef. „Desemnarea mea pe funcţia de Inspector Şef mă onorează şi mă responsabilizează pentru nobila misiune de conducere a salvatorilor gălăţeni. Asigurăm în continuare comunitatea de îndeplinirea misiunilor noastre la cele mai înalte standarde, concentrându-ne pe îndeplinirea obiectivelor instituţionale care vizează în principal salvarea semenilor aflaţi în dificultate şi asigurarea protecţiei populaţiei.

Vom continua să implementăm proiectele aflate deja în derulare în cadrul instituţiei noastre şi vom iniţia noi proiecte ce vor viza în special reducerea timpului de răspuns în situaţii de urgenţă, precum şi pregătirea populaţiei în faţa dezastrelor. Ne propunem să continuăm şi să consolidăm colaborarea cu toate instituţiile militare sau civile, în scopul unei comunităţi mai sigure, menţinând încrederea pe care am câştigat-o de-a lungul timpului”, a declarat noul şef al ISU Galaţi, colonelul Racoviţă-Mic Fănel-Cătălin.

Sursă: Monitorul de Galați

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *