vineri, mai 17

Update De ce a bătut-o femeia tânără pe cea mai în vârstă. Motivele invocate

Update: 8 februarie 

Bătaia dintre cele două femei de la Tecuci a făcut înconjurul internetului. Toată lumea se întreabă ce au avut de împărțit cele două. Răspunsul vine chiar de la agresoare, femeia mai tânără, care spune că i-a aplicat corecții femeii mai în vârstă pentru că a îndrăznit să se ia de copilul său mai mic, care îi arătase degetul mijlociu. Cea  mai în vârstă iritându-se în cele de în urmă, a apucat copilul mic de mână și l-a certat, zicându-i că nu e frumos ce face.

 

Știre inițială

Scene ieșite din comun pe o stradă din Tecuci.  O femeie a fost bătută de o altă femeie pe strada Vasile Alecsandri.

Din primele date se pare că între cele doua femei există o stare conflictuală mai veche, care acum a degenerat.

Violența a fost observată de un polițist aflat în apropiere.  Acesta a intervenit și le-a despărțit pe cele 2.

Momentan nu a fost depusa nicio plângere la poliție.

 

La data de 6 februarie 2024, în jurul orei 12:50, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Tecuci – Biroul de Ordine Publică au surprins în flagrant delict o femeie, în timp ce agresa fizic o altă femeie, care era căzută la nivelul solului, pe strada Aleea Vasile Alecsandri din municipiul Tecuci.

Polițiștii au intervenit și au imobilizat-o pe agresoare, stabilind că este vorba de o femeie, de 35 de ani, din Tecuci, care a fost condusă la sediul poliției, pentru cercetări.

De asemenea, a fost solicitată intervenția unui echipaj de ambulanță pentru acordarea de îngrijiri medicale femeii agresate, de 57 de ani, din Tecuci, aceasta fiind transportată la spital.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, iar cercetările vor fi continuate pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc această faptă și luarea măsurilor legale care se impun.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *