vineri, mai 17

Clubul Sportiv VIPGUARD a câștigat locul I la nivel național (proba de Newaza)

Campionatul Național de Ju-Jitsu, desfășurat în perioada 8-11 februarie la Pitesti, ne-a adus pentru a zecea oara consecutiv locul întai si titlul de campioni naționali pe echipe la proba de Newaza!

„Academia noastră are o echipă de top formată din cuplul parinte-sportiv-antrenor,motivată atunci cand trebuie și care a înteles ca performanța se face cu muncă si sacrificiu. Le mulțumesc și pe această cale pentru consecvență!

Mulțumirile mele se îndreaptă catre Federatia Romana de Arte Martiale – FRAM,pentru o organizare impecabilă a campionatului,doamnei Dana Mortelmans care a fost ca de obicei motorul acestui maraton precum si colegilor antrenori si arbitri pentru spiritul de fair-play!

Ca de obicei rezultatele noastre sunt influențate de faptul ca suntem parte a celei mai mari echipe de Jiu Jitsu Brazilian din țara-Absoluto,condusă de head coach Professor Tudor Mihaita,caruia îi sunt recunoascator pentru tot transferul de knowledge!

Îi mulțumesc Departamentului de Ju-Jitsu pentru acordarea trofeului Fair Play al campionatului! Azi mai buni ca ieri,mâine mai buni ca azi! Mă înclin!„, a declarat cu bucurie, Luis Turcu, antrenorul Clubului ACS Vipguard

Felicitări!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *