vineri, mai 17

Cu o alcoolemie de 1,21 mg/l și fără permis, un Vălmărean a plecat la plimbare cu mașina

La data de 13 februarie 2024, în jurul orei 01:20, polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Matca, în timp ce se aflau în serviciul de patrulare pe DJ 251 C, în interiorul comunei Valea Mărului din județul Galați, au depistat un bărbat, din satul Valea Mărului, județul Galați, în timp ce conducea autoturismul, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 1,21 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la Spitalul Municipal “Anton Cincu” din Tecuci, unde i-au fost recoltate probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a valorii alcoolemiei.

Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicul.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și de conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere, a informat IPJ Galați.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *