vineri, iulie 26

ABUZ. Zeci de tecuceni amendați de Poliția Locală

Zeci de tecuceni au fost notificați în acest weekend prin invitații aruncate în parbrizul mașinii pentru parcare necorespunzătoare în zonele rezidențiale din Tecuci.

Conform informațiilor obținute pe surse, contractele privind locurile de parcare arondate blocurilor ANL din Tecuci au fost atribuite în baza numărului de înmatriculare de la mașină, nicidecum după adresa din buletin, așa cum prevăd normativele legale.

Tecucenii, chiar dacă locuiesc în zona ANL, sunt constrânși să parcheze mașinile la câteva străzi distanață după ce administrația PNL a alocat locurile de parcare după nevoia partidului.

Unde-i lege, nu-i tocmeală!

Poliția Locală a devenit în ultimii ani un instrument politic de control al cetățenilor, sancționând contravențional orice petent se împotriveste regimului liberal.

Voi câte amenzi ați fentat?

Un exemplu este cel al lui Ionuț BEJAN, membru marcant PNL. Chiar dacă indicatorul rutier interzice oprirea autoturismelor, fără o oră menționată, fostul director al Poliției Locale Tecuci se bucură de protecția colegilor din instituție și parchează de câțiva ani mașina personală ILEGAL (vezi foto mai sus).

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *