vineri, iulie 26

Video Traficant de droguri arestat la Tecuci

La data de 27.02.2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Vrancea au dispus reținerea pe o durată de 24 de ore a unui inculpat, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc și deținere în vederea consumului de droguri de mare risc, în formă continuată.

 

Din materialul probator administrat în cauză a reieșit faptul că, în perioada octombrie 2023 – februarie 2024, acesta a deținut, comercializat și oferit cu titlu gratuit droguri de mare risc sub formă de cristal (3-MMC, 3-CMC și 4-CMC), către consumatori de pe raza județului Vrancea.

 

De asemenea, în cursul zilei de 26.02.2024, inculpatul a fost prins în flagrant imediat după ce a vândut 9 doze de drog de mare risc (4-CMC) pentru suma de 900 lei.

 

În data de 27.02.2024, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Vrancea a dispus arestarea preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile.

 

Activitățile judiciare au fost realizate împreună cu polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Vrancea.

 

Acțiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului Județean de jandarmi Galați.

 

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

 

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *