marți, mai 7

Denisa Milea, mica fermieră tecuceancă la doar 23 de ani

Denisa Petronela Milea are 23 de ani, este din Tecuci, judeţul Galaţi, şi vrea să facă parte din schimbarea în bine. Aceasta munceşte să-şi dezvolte propria afacere cu legume ecologice.

Tânăra este în prezent studentă la Iași, în cadrul Facultății de Agricultură și este pasionată de cultivarea legumelor încă din copilărie, titrează revista ferma într-un editorial publicat zilele trecute.

Denisa își doreşte să ducă mai departe tradiţia cultivării legumelor învăţată în familie, întrucât părinţii ei au două solaria de legume în Tecuci. Acum studiază Master Managementul Dezvoltării Rurală, după ce a fost licenţiată la Facultatea de Agricultură, specializarea Ingineria şi Managementul Afacerilor Agricole din Iaşi.

 

„Vacanţele de vară le petreceam la bunici, ceea ce mi-a dezvoltat dragostea faţă de agricultură şi tot ce ţine de acest domeniu. În acelaşi timp, şi părinţii mei lucrează tot în agricultură, fiind legumicultori, având două solarii, înfiinţate în anul 2007, pe o suprafaţă relativ mică, iar tot de atunci am luat şi eu contactul cu această ramură a agriculturii şi anume legumicultura”, susţine Denisa.

Mult succes!

Sursă: Revista Ferma

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *