luni, mai 13

Directorul Gărzii de Mediu Galați favorizează Primăria Tecuci? Dovezile sunt evidente, iar cei afectați sunt cetățenii de rând

Directorul Gărzii de Mediu Galați pare să favorizeze Primăria Tecuci. Această constatare nu provine de la noi, ci de la cetățenii din Tecuci. De când Ionuț Bejan, membru al PNL și fost director al Poliției Locale Tecuci, a devenit director al Comisariatului Județean, comisarii Gărzii de Mediu Galați par să asculte orbește cererile directorului actual.

Un cetățean ne-a semnalat că a trimis o sesizare referitoare la depozitarea deșeurilor într-un punct de la marginea orașului, însă, în loc să se ia măsuri, sesizarea a fost redirecționată către Primăria Tecuci cu motivul că „aspectele sesizate intră în sfera de competențe ale instituției dvs”.

În ultimele zilele, un alt cetățean ne-a informat că într-un alt punct al orașului sunt depozitate și mai multe deșeuri într-un loc nepermis.

Este dezamăgitor să observăm că directorul Gărzii de Mediu Galați, susținut de primarul Tecuciului, pare să trimită controale cu dedicație la societățile comerciale din Tecuci (da, la acele societăți care își plătesc în mod corect toate taxele și impozitele), ignorând mizeria de pe domeniul public care reprezintă un real pericol pentru sănătatea locuitorilor.

Spre exemplu, o companie din oraș care furnizează combustibil a fost amendată cu o sumă foarte mare de bani pentru că nu a sortat deșeurile, acestea fiind aruncate amestecat în mașina de gunoi de către angajații societății de salubrizare.

Primarul ar trebui să-și îndrepte atenția către problemele reale ale comunității în loc să se axeze pe interese partizane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *