joi, mai 9

Urmărire la Fundeanu. Un bărbat a fost reținut de poliție

La data de 20 aprilie 2024, în jurul orei 23:30, polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Rădești au efectuat semnal regulamentar de oprire, pentru control în trafic, conducătorului auto aflat la volanul unui autoturism care se deplasa pe raza satului Fundeanu, comuna Drăgușeni, din județul Galați.

În momentul în care polițiștii au efectuat semnalele de oprire a autoturismului, acesta și-a continuat deplasarea în viteză, provocând avarierea gardului împrejmuitor al unor proprietăți. Ulterior, conducătorul auto a abandonat autoturismul, continuându- și deplasarea în fugă, pe jos, până când a ajuns în dreptul unui imobil al cărui gard l-a sărit. După câteva minute, din imobilul respectiv a ieșit o femeie, care a declarat că ea este cea care a condus autoturismul respectiv.

Din verificări a rezultat că bărbatul care a refuzat să oprească la semnalul polițiștilor are vârsta de 34 de ani, domiciliază în aceeași localitate, la imobilul menționat, împreună cu soția sa, în vârstă de 31 de ani. De asemenea, polițiștii au stabilit că acesta are permisul de conducere suspendat, refuzând în același timp prelevarea mostrelor biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și instigare la mărturie mincinoasă.

În data de 23 aprilie 2024, față de bărbat, polițiștii au luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de azi, 24 aprilie 2024, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Bujor, cu propunerea luării unei măsuri preventive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *