sâmbătă, iulie 27

EDITORIAL. Cât încasează lunar în mână primarul din Tecuci

Subiectul indemnizațiilor salariale în privința aleșilor locali a stârnit o adevărată revoltă la nivel național, după ce mai mulți edili din țară dar și din capitală, au ajuns să câștige mai mult decât președintele țării, Klaus Iohannis. Citește despre acest suiect

Potrivit ultimei declarații de avere a președintelui statului, Klaus Iohannis are un salariu net de puțin peste 15.000 de lei pe lună.

În Municipiul Tecuci, astăzi, primarul reușește să agonisească peste 13.000 de lei pe lună, bani în mână, cu toate sporurile și beneficiile lunare.

Transparenta-29.03.2024

Conform ultimei grile de salarizare publicată la data de 29.03.2024, primarul L. Grigore Costin încasează un salariu brut de aproximativ 15698 lei (pe hârtie), destui bani să poți întreține două-trei familii la Paris dar nu și la Tecuci.

Prin dispoziția nr. 811 din 20.03.2023, primarul L. Grigore Costin și-a mărit salariul cu 50%, motivând prin implicarea acestuia în proiecte multiple cu finanțare europeană. Vezi documentul 

Dispozitia-nr-811-20.03.2023

Ajungând într-un final la o valoare brută de 23547 LEI, peste 230 de milioane de lei vechi.

Pe lângă salariul în cauză, primarul, beneficiază conform legislației și de un buget de protocol, pe care îl poate cheltui pe diverse servicii și produse, mâncare, băutură sau petreceri pe la diverse restaurante. (A se consulta achizițiile publice)

Să nu uităm faptul că, primăria dispune și de șofer personal pentru edil, reducându-i costurile cu motorina și transportul în diverse deplasări, în interes de serviciu.

Transparența salarială la data de 29.03.2024

Foto: Reperul TV

Pentru a prezenta realitatea corectă din orașul Tecuci, publicația TECUCENI oferă drept la replică persoanelor vizate de prezentul material.

Punctul de vedere poate fi transmis electronic pe adresa de e-mail [email protected] și va fi publicat în completarea prezentului material, pentru a respecta principiul fairplay.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *