vineri, martie 29

Singurul candidat independent la Tecuci!

Astăzi şi-a anuntaţ candidatura pentru Consiliul Local Tecuci domnul Adrian Isarii, o persoană modestă, simplă şi dornică să înceapă o schimbare în orasul nostru.

Adrian Isarii este un adevărat independent în această cursă pentru primăria Tecuci, fără un partid in spate, Adrian este încrezător că tecucenii îl vor susţine şi va reuşi să schimbe viaţa tecucenilor.

1 Comment

  • Boanta Sandu

    Semne bune anul are !!! O surpriza placuta sa vezi ca alaturi de tinerii nostri candidati la fotoliul de Primar al orasului se alatura ca si viitor Consilier Local Domnul Cezar Andrei Isarii (Adi Isarii) pentru a face o punte ca marturie vie a Tecuciului de altadata si prezentul actual in care orasul se degradeaza , dar energia tinereasca a noilor Candidati la Primaria Tecuci ,mai ales dintre Candidatii nascuti aici in mod sigur vor schimba imaginea orasului ,readucand peisajul pitoresc de altadata cu activitatile sportive si de agrement avute . Domnul Andrei Isarii cu experienta avuta ca profesor de a interactiona cu elevii si cea de admin in Asociatia Tecuceana ,de unde virtual de cativa ani il cunosc ,alaturi de echipa sa de Admini au socializat in mod liber ,democratic cu tecucenii de acasa si de peste hotare , prezentand noi idei constructive pentru bunastarea Orasului ,acceptand noi idei fie ele si controversate ,datorita medierii facute ca Admini au creat dezbateri pozitive pentru a cere sfaturi , a prezenta idei personale si zi de zi atragand mai multi concetateni alaturi in aceasta minunata Asociatie Tecuceana ce va fi o pepiniera de idei ,opinii din care isi va extrage Programul de lucru in viitorul mandat si dupa cum a promis ,va avea discutii libere cu tecucenii sai ,pentru a le asculta ,nevoile si propunerile lor pentru a le prezenta pe masa noului Primar si celorlalti Consilieri . Imi doresc ca de la un om mai in varsta sa se ia ca exemplu cumpatarea ,experienta personala si ambitia de a fi exemplu pentru tinerii tecuceni de a fi alaturi pe baricadele reconstructiei Orasului Tecuci . Succes !!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *