sâmbătă, mai 4

Surse: Victor Paul Dobre nu a mai prins lista pentru alegerile parlamentare

Surse din interiorul PNL Galați au confirmat pentru Tecuceni.ro faptul că dinozaurul politicii gălățene, viitorul fost parlamentar, Victor Paul Dobre a nu a mai prins loc eligibil pe lista pentru alegerile parlamentare din Decembrie 2020.

In cadrul ședinței Biroului Politic Județean in urma careia s-au votat listele cu candidați pentru camera deputatilor si senat, Victor Paul Dobre și-a retras candidatura de teama unei înfrângeri usturătoare ce se preconiza a veni din partea actualului Președinte al PNL GALAȚI, senatorul Stângă George Cătălin.

Acesta depunându-și candidatura pentru locul 1 la Camera Deputaților fiind în luptă directă cu Președintele Stângă George Cătălin

 

Pe locuri eligibile si semi-elibile se vor gasi tineri liberali de perspectiva

Noua generatie de oameni politici preiau definitiv conducerea organizatiei judetele a PNL Galat

1 Comment

  • Plesa Lucică

    Foarte bine. Trebuia de acum 4ani sa se faca asta. Mai dispareti dupa liste voi cei care ati ocupat locurile din ’90 pana acum. Mai ales in Galati nu ati fost in stare sa anihilati ciuma rosie. Ati batut palma cu ei si au facut ce au dorit i acest judet fara sa dea socoteala vreo data!!!!. Lasati tinerii liberali sa – si faca treaba.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *