sâmbătă, mai 18

Service auto din oraș amendat de Garda de Mediu

Ar putea fi o imagine cu în aer liber şi text

În luna februarie 2022, in cadrul unei acțiuni de control realizat la un atelier de reparații autovehicule din municipiul Tecuci ca urmare a unei sesizări primite, comisarii din cadrul Comisariatului Județean Galați al Gărzii Naționale de Mediu au constatat neconformități cu legislația de mediu in vigoare in ceea ce privește depozitarea selectiva a deșeurilor de plastic si hârtie/carton generate din activitatea desfășurată si evidenta acestora.

 

In urma controlului au fost stabilite masuri de intrare in legalitate in ceea ce privește valorificarea deșeurilor reciclabile existente pe amplasament prin operatori economici autorizați si înscrierea in evidenta gestiunii deșeurilor a tuturor categoriilor de deșeuri generate din activitate.

 

Ca urmare a neconformităților constatate, s-a aplicat sancțiune contravenționala prevăzută de HG nr. 856/2002 privind evidenta gestiunii deșeurilor si pentru aprobarea listei cuprinzând deșeurile, inclusiv deșeurile periculoase, cu modificările ulterioare, pentru nerespectarea art. 9, lit. b).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *