sâmbătă, aprilie 27

UPDATE VIDEO |Incident la Tecuci. Un muncitor din India a fost prins sub un mal de pământ

Accident grav în urmă cu puțin timp la Tecuci. Un muncitor din India a fost prins sub un mal de pământ, în timp ce lucra la canalizarea orașului de pe strada Gheorghe Petrașcu.

Deocamdată, nu se cunoaște starea muncitorului. Din primele informații, muncitorul peste care s-a prăbușit malul de pământ ar fi originar din India.

La locul accidentului intervin echipaje de la ISU și SMURD. Se pregătește intervenția elicopterului SMURD, care va fi trimis la Tecuci.

Muncitorul este prins sub pământ la circa 4-5 metri adâncime, potrivit ISU #Galați.

La locul accidentului a fost trimisă o echipă de inspectori de la ITM, care va investiga împrejurările exacte în care s-a produs accidentul de muncă, potrivit Pro Lider FM.

Update

ISU Galați a comunicat, în urmă cu puțin timp, că numărul victimelor din accidentul de la Tecuci este de două. Salvatorii au recuperat de sub malul de pământ prăbușit la lucrările de canalizare de pe strada Gheorghe Petrașcu doi muncitori, ambii cetățeni indieni.

”Au fost salvate două victime, de 34 și respectiv 35 de ani, una prinsă doar la nivelul membrelor inferioare și una acoperită în totalitate. Ambele victime au fost transportate conștiente la spital”, a precizat col. Eugen Chiriță, purtătorul de cuvânt al ISU Galați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *