duminică, aprilie 28

Tecuciul nici acum nu are buget. Aleșii se ceartă pe Facebook

Situație gravă la noi în oraș. Suntem în a patra luna a anului, iar aleșii locali nici acum nu au votat bugetul. În timp ce orașului arată într-un mod dezastruos, ai noștri aleși își spală rufele în public.

Consilierii locali care au votat împotriva bugetului lsocal unt de la PSD și UIPT. Unul dintre consilieri, de la UIPT a justificat pe o rețea de socializare de ce nu au votat bugetul.

El spune că nu au votat bugetul, pentru ca se voia vanzarea terenului de la fostele unități militare, pentru că se voia un schimb de teren cu sora primarului, pentru ca se voia îndatorarea orașului pe 20 de ani. De asemenea, aceștia mai sunt deranjați de faptul că majoritatea angajaților din primărie sunt membri PNL.


Într-o postare pe pagina sa de socializare, primarul municipiului, Lucian Costin, a precizat faptul că bugetul nu a fost votat de respectivii consilieri, din dorința de răzbunare, dar și din cauza intereselor lor personale. Totodată, primarul spune că din cauza lipsei bugetului, primăria nu va mai primi cotele defalcate din TVA, nu mai poate încheia contracte noi de reparațiii, investiții etc.

Primăria funcționează în limita de avarie, cu doar 8% din bugetul anului trecut. În același timp, din cauza lipsei bugetului nu se mai poate asfaltarea a numeroaselor străzi, regenerarea zonelor interblocuri/tronson Cina-Kaufland, modernizarea locurilor de joacă, depunerea de proiecte cu finanțare europeană și guvernamentală și modernizarea infrastructurii școlare.

Gabriel M.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *