luni, mai 13

Președintele ANPC Galați face presiuni la comisarii OPC Galati pentru a proteja un cunoscut

Președintele Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor, Horia Constantinescu, face presiuni asupra comisarilor OPC din Galați, după controalele făcute zilele trecute într-un cunoscut hotel din oraș și în Piața Centrală, controale care s-au finalizat cu suspendarea activității unor agenți economici, amenzi de zeci de mii de lei și confiscarea a sute de kilograme de produse alimentare mucegăite, alterate, expirate, ținute în condiții improprii sau neconforme.

Noul comisar șef al Comisariatului Regional pentru Protecția Consumatorilor din Galați, Sorin Susanu, a precizat că șeful ANPC a fost deranjat de apariția în presă a unor fotografii și imagini video cu dezastrul găsit de comisarii OPC la mai mulți agenți economici din oraș.

„Consider că este oportun să vă informez ca domnul Președinte ANPC, Horia Constantinescu, a solicitat note explicative colegilor care au participat la acțiunile prezentate de către mine, încercând să-i sperie și intimideze.

Este extrem de supărat că au ajuns imaginile problemelor descoperite în presă și dorește ca acest lucru sa nu se mai întâmple. Înțelegând că ocupă o funcție politică, nu vreau să cred ca este o ingerință a politicului în actul de control sau că există interese personale de altă natură.

Consider că activitatea CRPC Galați trebuie sa fie una transparenta și așa va fi cât timp voi coordona eu această regiune, a declarat Sorin Susanu.

Susanu a fost numit comisar șef al Comisariatului Regional pentru Protecția Consumatorilor Galați, luni, pe 11 aprilie 2022.

Sursa Pro Lider Fm

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *