luni, aprilie 29

Autoritățile ne duc cu zăhărelul. Un nou termen pentru finalizarea centurii Tecuciului

 

Un nou termen limită a fost fixat pentru definitivarea lucrărilor la varianta ocolitoare a Tecuciului, a declarat pentru Radio Tecuci primarul Lucian Costin.

 

„Edilul a confirmat că s-a deplasat din nou la București pe tema variantei ocolitoare a Tecuciului, unde a avut întâlniri cu Ionel Scriosteanu, Secretar de stat în Ministerul Transporturilor, precum și cu conducerea Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

 

În urma dialogurile avute, constructorilor variantei ocolitoare a Tecuciului li s-a fixat data de 14 noiembrie, cat termen limită de finalizare a lucrărilor. Lucian Costin a mai declarat că la momentul actual se lucrează atât la finalizarea pasarelei de la ieșirea spre Focșani, cât și la pregătirea pentru turnarea stratului de asfalt de uzură pe întrega lungime a centurii orașului.

 

Lucrările ar fi trebuit finalizate în luna mai, dar creșterea bruscă a prețurilor la materialele de construcții ca urmare a războiului din Ucraina a creat grave probleme pe toate șantierele din țară, care au condus la oprirea lucrărilor până la ajustarea costurilor.” Sursa: Radio Tecuci

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *