joi, mai 16

Video 7 percheziții domiciliare, la locuințele unor persoane bănuite de trafic de droguri de risc, în județul Galați.

La data de 5 octombrie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Galați – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Galați, efectuează 7 percheziții domiciliare, la locuințele unor persoane bănuite de trafic de droguri de risc, în județul Galați.

 

Din cercetări a reieșit că 4 persoane bănuite, în cursul anului 2022, ar fi înființat și recoltat o cultură de cannabis indoor, cu scopul de a comercializa cantitatea de cannabis rezultată.

 

10 mandate de aducere vor fi puse în aplicare.

 

De asemenea,  procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciile Teritoriale Alba, Cluj și Galați și Biroul Teritorial Sibiu, împreună cu polițiști din 12 județe efectuează 82 de percheziții domiciliare în cauze privind comiterea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc și efectuarea de operațiuni cu produse știind că acestea sunt susceptibile a avea efecte psihoactive, fără a deține autorizație eliberată în condițiile legii, peste 150 de persoane urmând a fi conduse la audieri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *