joi, mai 2

Comuna Matca va rămâne astăzi fără curent electric

Compania Distribuție Energie Electrică România, Sucursala Galați, anunță întreruperi programate de furnizare a energiei electrice pentru următoarele zile în mai multe localități din județ.

Luni, 23 ianuarie 2023, alimentarea cu energie electrică va fi întreruptă în intervalul 8.30 – 16.30 în satul Munteni din comuna cu același nume. În aceeași zi și același interval orar curentul va fi întrerupt în comuna Matca.

Miercuri și vineri, 25 și 27 ianuarie, în intervalul orar 9 – 15 alimentarea cu energie electrică va fi sistată pe mai multe străzi din satul Negrea, comuna Schela.

Joi și vineri, 26 și 27 ianuarie, curentul va fi întrerupt în intervalul 9 – 15 în satul Tătarca din comuna Tulucești. Tot joi, alimentarea cu energie electrică va fi sistată între orele 8.30 – 15.30 pe mai multe străzi din satul Cișmele, comuna Smârdan.

Reamintim faptul că la nivelul județului sunt implementate mai multe proiecte de modernizare a rețelelor de joasă tensiune. În funcție de condițiile meteo, exceptând zilele de weekend și zilele de sărbătoare legală, întreruperile pot fi reprogramate pentru ziua următoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *