miercuri, mai 15

Centrul de Zi pentru Persoane Vârstnice din Munteni a fost sfințit. La Tecuci a rămas doar promisiunea

Ieri, 22.01.2023, a avut loc sfințirea Centrului de Zi pentru Persoane Vârstnice din satul Țigăneşti, de către un sobor de preoți din comuna Munteni.

 

În cadrul evenimentului a fost organizată şi o masă festivă cu produse tradiționale locale, la care au participat locuitorii din satele Munteni, Țigăneşti, Ungureni şi Frunzeasca.

 

„Pe această cale, dorim să mulțumim tuturor cetățenilor care au fost alături de noi în această zi de o deosebită importanță pentru comunitatea noastră.” Transmite primarul comunei Munteni, Oprea Dănuț. 

 

Valoarea totală a proiectului a fost de  de 2.217.085,85 lei, din care valoarea sumei nerambursabile este de 2.172.048,33 lei.

 

Obiectivul general al proiectului îl reprezintă cresterea gradului de acoperire cu servicii sociale pentru grupul vulnerabil „persoane vârstnice” şi îmbunătăţirea calităţii infrastructurii de sănătate şi sociale la nivelul judeţului Galaţi, în particular la nivelul localitaţii Munteni, prin dezvoltarea în aceasta localitate a unui Centru Social Multifuncţional Integrat, fără componenta rezidenţială, alcătuit din centru de zi, care să ofere acces la servicii sociale pentru persoanele vârstnice din localitate, beneficiari unici, cuantificaţi în număr de 300 persoane, până în anul 2023.

 

 

La Tecuci, Centrul de Zi pentru persoanele vârstnice a fost doar o minciună electorală. Primarul GEGI, pentru a atrage voturi de la bătrâni i-a păcălit cu faptul  că le va construi un astfel de loc. Primarul s-a ales cu voturile, iar bătrânii cu minciuna.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *