miercuri, mai 1

Autoritățile din Tecuci s-au speriat la prima zăpadă

După o ninsoare mai consistentă preț de câteva ore, Tecuciul a fost abandonat de primarul Grigore Costin și lăsat să se adâncească în morcilă și gropi.

Nu mare ne-a fost mirarea ca la ora dimineții nu era aruncată nici măcar o mână de nisip pe drumurile centrale, darămite pe străzile adiacente din cartierul Tecuciul Nou sau prin Cernicari.

INactivitatea societății care ar fi trebuit la prima oră să curețe drumurile este acoperită cu bucurie de primarul Grigore Costin. Doar nu-și va sancționa sau demite proprii directori, puși cu greu și mare scandal prin Consiliul Local. Citește mai multe despre trădarea din Consiliul Local AICI

Pe drumul de centură unde PNL se mândrește că l-a făcut cu lopata de acasă, dezăpezirea este făcută cu noaptea în cap cu utilaje din alt județ. Direcția Regională de Drumuri și Poduri Buzău a intervenit deja pe „noua centură” din Tecuci, monitorizând atent traficul și vremea pe zona județului Galați.

Centura este făcută de primar doar când vine vorba de fală și reclamă politică, dar la aruncat cu nisip nu mai avem nici lopeți și nici bani.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *