miercuri, mai 1

Campanie inedită de plantat în România.  Cetățenii pot primi 25 de puieți pe care ii poate planta, plătind doar transportul

Campanie inedită de plantat în România. Cetățenii pot primi 25 de puieți pe care ii pot planta, plătind doar transportul de 25 de lei.

„Te provocăm la plantat, chiar la tine acasă în această primăvară.

Cum funcționează:

 

  •  intri la  pe site (aici: https://planteazainromania.ro/#25arbori ) și completezi formularul. Atenție: te va costa 25 de lei transportul puieților.
  •  în următoarea lună te anunțăm asupra datei la care vei primi acasă, puieții tăi.
  •  vei fi primit puieții, iar odată cu aceștia, pe mail, toate informațiile necesare pentru a avea o plantare de succes.
  •  vei face acțiunea de plantare, cu prietenii sau familia ta.
  •  vei încărca în contul tău de pe Plantează în România, pozele cu puieții plantați.
  •  pentru următorii ani, vei avea grijă de ei, de puieții tăi. Noi îți vom trimite informări periodice, cu informații / instrucțiuni specifice, pe email, iar tu ne vei trimite poze cu acțiunile pe care le-ai făcut acestor puieți.

 

La sfârșit, când puieții deja vor fi măricei, noi îți vom arăta povestea lor, de când erau mici și până când s-au făcut mari, alături de celelalte povești a celor ce au ales să facă cea mai mare pădure din România.

 

Vor fi parte din familia ta, iar fiecare dintre noi vom putea pune umărul la cea mai mare pădure din România, scriu cei de pe pagina Plantează în România.

 

Despre Plantează în România, pe scurt

Plantează în România este acțiunea dedicată naturii, îndemnul la educație adresat oamenilor, expresia unității și este un simbol ne ne adună împreună. Ne implicăm în proiecte ce au ca scop rezolvarea unor probleme ale mediului și creșterea gradului de educație de mediu. Vrem să ducem mai departe scânteia unui împreună la nivel comunitar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *