marți, aprilie 16

Tecuciul este mai sărac cu 15 miliarde

Tecucenii sunt mai săraci cu 15 miliarde de lei, bineînțeles din același împrumut pe 30 de ani, revalidat de administrația PNL-GEGI.

Două achiziții publice în valoare de 7 și respectiv 8 miliarde de lei vechi au fost finalizate săptămâna trecută cu știrea primarului. Spre surpriza unora dar mai mult spre nefericirea tecucenilor, ofertantul nu a stat pe gânduri și a răspuns în mai puțin de o oră cu o ofertă, de parcă ar fi fost deja pregătit să câștige contractul.

O firmă din comuna Liești a ofertat cele două achiziții, fiind singurul agent economic înscris. Câștigătorul are un singur lucru în comun cu administrația tecuceană, campania electorală.

Surse din PNL confirmă faptul că, în campania electorală din 2020, angajații societății s-au ocupat de montarea și mentenanța panourilor electorale de pe spațiul public pentru PNL Tecuci. 

Cele două contracte ar fi de fapt un singur proiect, împărțit intenționat în două achiziții pentru a nu organiza licitație publică, bineînețes, din considerente neECONOMICE.

Unde este economia și transparența?

Tecucenii vor plăti preț de 30 de ani pentru joaca de administrația, iar multe străzi din Tecuci nu vor vedea nici umbră de asfalt.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *