sâmbătă, mai 18

Jaf la un bar din Munteni. Un individ periculos a furat o sumă mare de bani. Poliția îl caută

Jaf la un bar din Munteni. Aseară, în jurul orei 20:00, un individ cunoscut cu antecedente a furat 6.500 lei sub ochii unei tinere barmanițe și sub văzul camerelor de filmat. 

 

Hoțul este unul periculos și a fost dat în urmărire. Până la acest moment nu a fost găsit. Este posibil să aibă asupra lui un cuțit. Oamenii spun că a mai furat din baruri și că a amenințat lumea cu cuțitul.

 

De asemenea, o mamă spune că individul din fotografia de mai sus i-a agresat fetița, iar pe ea a amenințat-o cu cuțitul. La fel, atunci, poliția nu a făcut nimic. 

 

Proprietarul este disperat din cauza furturilor. Nu este prima dată când i se întâmplă. Este  total nemulțumit de ineficiența poliției și a șefului de post din Munteni.  Spre exemplu, aseară a trebuit să sune de mai multe la 112, iar poliția a venit după 2 ore.

 

În trecut a mai fost prădat de hoți. A  fost păgubit cu suma de 25.000 lei.  Atunci, barmanița a fost complice, lăsând banii la vedere. A fost depusă plângere, dar șeful de post nu a făcut nimic mai departe, din lipsă de probe,  ba mai mult, i-a spus păgubitului cine sunt hoții. 

 

Omul ne-a mai spus că atunci când locuința primarului a fost spartă, o grămadă de polițiști au venit la fața locului, iar infractorii au fost prinși. La oamenii cu funcții imediat se rezolvă, dar la cei de rând, niciodată.

 

IPJ Galați confirmă cazul de la Munteni și va urma să iasă cu precizări. 

 

Update: Comunicat IPJ Galați

 

La data de 15 iulie 2023, la ora 20:37, Poliția Galați a fost sesizată telefonic de o femeie, prin apel la S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că, în timp ce se afla la locul de muncă, în interiorul unui bar din comuna Munteni, județul Galați, un bărbat ar fi sustras banii din sertarul unde se țineau încasările.

Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Tecuci s-a stabilit faptul că în cursul zilei mai sus menționată, în jurul orei 20:35, un bărbat, cu vârsta de 31 de ani, din comuna Munteni, după ce ar fi pierdut o sumă de bani la un aparat, tip Slot Machine, în incinta unui bar din localitatea de domiciliu, ar fi solicitat angajatei restituirea banilor.

Întrucât angajata barului a refuzat, bărbatul a pătruns în spatele tejghelei, iar din sertarul unde se aflau încasările ar fi sustras suma de 6700 de lei. În timp ce părăsea localul acesta i-ar fi adresat expresii jignitoare angajatei și ar fi amenințat-o cu acte de violență.

A fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunile de furt și amenințare, cercetările fiind continuate de polițiști pentru stabilirea exactă a împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment, precum și pentru luarea măsurilor legale care se impun.

 

Update ora 16:00. A fost prins individul.  Se ascundea în pădurea Gefu. Va fi condus la audieri.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *