duminică, aprilie 28

O șoferiță de 70 de ani a ajuns la spital în urma unui incident rutier GRAV

În data de 13 decembrie 2023, pe raza localităţii Drăgăneşti din judeţul Galaţi, pe DN 25 (km 4+700), a avut loc un accident rutier în urma căruia două persoane au fost rănite.

În fapt, s-a stabilit că un bărbat, în vârstă de 46 de ani, din localitatea Matca, în timp ce conducea un autoturism pe artera rutieră menţionată, în timp ce ieşea din curtea unei societăţi comerciale pentru a-şi continua deplasarea către municipiul Galaţi, ar fi acroşat un autoturism condus de o femeie, în vârstă de 70 de ani, din sat Drăgăneşti, comuna Drăgăneşti, judeţul Galaţi, care avea direcţia de deplasare dinspre municipiul Galaţi către municipiul Tecuci.

În urma impactului, autoturismul condus de femeie a ricoşat într-un alt autoturism, care se afla în staţionare şi la volanul căruia se afla un bărbat, în vârstă de 65 de ani, din municipiul Tecuci.

Femeia a fost rănită grav, iar bărbatul aflat la volanul primului autoturism a suferit răni uşoare.
La testarea alcoolscop a celor trei conducători auto, rezultatele au fost negative, iar ulterior aceştia au fost transportaţi la spital pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă, informează IPJ Galaţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *