duminică, mai 12

Succes fulminant pentru Clubul KICKBOX & MUAY THAI din Tecuci la Cupa Absolut-Fight 2024

 

Kickboxerii de la Clubul  KICKBOX & MUAY THAI  din Tecuci au început anul competițional 2024 în forță, obținând un succes deosebit la Cupa Absolut-Fight desfășurată sâmbătă, 03 februarie 2024, în municipiul București. Competiția, la care au participat peste 300 de sportivi din întreaga țară, a fost o oportunitate pentru cei 27 de luptători tecuceni să demonstreze calitățile lor remarcabile în ring.

Antrenorul Gabriel Danu a fost extrem de mândru de performanța echipei sale, menționând că Tecuciul a fost reprezentat cu cinste, iar spiritul de fair-play și buna desfășurare a evenimentului au contribuit la atmosfera competitivă de calitate.

În cadrul competiției, sportivii de la KICKBOX & MUAY THAI Tecuci au cucerit un impresionant total de 29 de medalii de aur și 2 de argint, evidențiindu-se prin curaj, ambiție și dăruire față de sportul pe care îl practică. Unii dintre aceștia au concurat pe două categorii, sporind complexitatea performanțelor lor.

Spectacolul oferit de tecuceni a fost memorabil, cu numeroase knockout-uri care au captivat audiența. Gabriel Danu a subliniat că rezultatele obținute sunt doar începutul, promițând că echipa va continua să se impună pe parcursul întregului an.

Antrenorul a dorit să aducă mulțumiri părinților pentru încrederea acordată, efortul financiar, susținere și motivare. De asemenea, a evidențiat contribuția semnificativă a instructorilor clubului, Munteanu Lucian și Gabriel Cazacu, pe parcursul competiției.

Printre cei care au sprijinit „SPARTANII” necondiționat, antrenorul a menționat:
– D-l Prefect Gavril Claudiu
– Daniel Bld – TERMOCLASS
– Iuliana Blandu – Julie pati
– Cristina Dragomir, Ionut Dragomir – GLADIATORII
– Mitica Rarinca – Ocaua Lui Cuza
– Stefana Rarinca – MIRA FRUCT SRL
– Constantin Peptanaru – REMPLAST CAPS
– Nicu Oprinoiu, Loredana Oprinoiu, Mini Max Opriland
– Remus Stanciu – DEPOZIT OPTIM

Clubul KICKBOX & MUAY THAI Tecuci continuă înscrierile la grupa de copii 04-11 ani (11 locuri disponibile) și la grupa de juniori și seniori 12-50 ani (doar 4 locuri disponibile), desfășurând antrenamentele în fiecare luni, miercuri și vineri. Grupa 1 (04-11 ani) este programată între orele 17.30-19.30, în timp ce Grupa 2 (12-50 ani) se antrenează între orele 19.30-21.30.

„Legiunea Spartană” este deschisă pentru toți cei dornici să-și testeze limitele, să-și mențină sănătatea, să-și dezvolte abilitățile și să devină luptători imbatabili. Motto-ul echipei rămâne „Mereu Spartan! Mereu Puternic!”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *