duminică, aprilie 28

Dumitrescu prins de DNA cu palma “Stângă” întinsă la 100 milioane euro bani publici.

În vara lui 2021, Iulian Dumitrescu și senatorul liberal George Stângă au fost înregistrați de DNA în biroul lui Cătălin Drulă, atunci ministru al Transporturilor, căruia îi cereau să îi păstreze în funcție pe șefii Asociației Române de Salvare a Vieților Omenești pe Mare și Administrației Fluviale a Dunării de Jos Galați, după cum rezultă din propunerea de arestare preventivă transmisă de procurorii DNA Tribunalului Constanța consultată de G4media.ro.

Din stenograme reieșea umilința tipică lui Stângă George-Cătălin “..Domnule ministru, fac ce vrei tu!…”

Astăzi, prietenul și colegul PNL-ist al lui George Stângă, Iulian Dumitrescu, era setat pe o șpagă de peste aproape 100 de milioane de euro(!!!), din care încasase deja 3 milioane, deci omul era corupt până la os și probabil că nu era nici la prima șpagă, iar președintele țării, Iohannis, iese în mass media și zice că din punct de vedere politic Dumitrescu este minunat, doar „pe economic” sunt neclarități, chestiuni care trebuie lămurite de magistrați.

Dacă asta nu e spălare, protecție a unui șpăgar feroce, plus imixtiune în actul de justiție, nu știm ce ar putea fi.

Sunt mulți români care nu au văzut în viața lor o mie de euro cash, încă și mai mulți care au văzut, dar nu i-au ținut în mână și încă și mai mulți care nu i-au văzut nici măcar pe card.

Oameni corecți, care plătesc taxe, merg la serviciu, citesc cărți și văd filme despre milionari, iar unii dintre ei, cei mai îndârjiți, citesc cărți, merg la cursuri și văd videouri pentru a ajunge ei înșiși milionari.

Pentru aceștia, punem la dispoziție nu doar poza, ca să vadă cum arată un milion de euro cash, ci chiar poza cu o sută de milioane de euro cash, adică șpaga pe care urma să o ia la portofel liderul PNL Iulian Dumitrescu dacă nu îl săltau procurorii.

Ba fac chiar mai mult și dăm poza cu colegii de serviciu ai lui Iulian Dumitrescu, fiindcă, da, este adevărat ce se spune în cărțile motivaționale: munca în echipă este o condiție esențială pentru succes.

Observați și învățați, căci banii vin sau nu vin, dar lecțiile nu se opresc niciodată!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *