sâmbătă, mai 11

Tecucean premiant la infracțiuni. A condus fără permis, drogat și băut

La data de 04 februarie 2024, în jurul orei 01:20, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Tecuci – Biroul Ordine Publică, au oprit pentru control, în traficul din municipiul Tecuci, un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 41 ani, din aceeași localitate, despre care polițiștii au stabilit că nu are dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Rezultatul testării conducătorului auto cu aparatul etilotest a fost de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în urma testării cu aparatul din dotarea poliției rutiere, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la Spitalul Municipal Anton Cincu Tecuci, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

În cauza s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii a infracțiunilor de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, a informat IPJ Galați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *