marți, mai 14

Bătaie între femei la Tecuci. S-a întâmplat în fața unui salon de înfrumusețare

O femeie în vârstă de 30 ani, din Tecuci, s-a ales cu dosar penal pentru provocarea unui incident pe o stradă din municipiul Tecuci. Jandarmii care se aflau în zonă au intervenit imediat.

Incidentul a avut loc în urmă cu trei zile, în jurul prânzului, pe o stradă din municipiul Tecuci. Echipajul de jandarmerie care se afla în misiune de menținere a ordinii publice a observat cum o femeie intenționează să arunce cu un coș de gunoi într-un vehicul care se punea în mișcare. Jandarmii au intervenit imediat și au oprit acțiunea acesteia. Femeia a precizat că fusese agresată fizic de către o cunoștință, tot femeie, iar la momentul în care jandarmii au surprins-o ea încerca să o oprească să fugă de la fața locului.

Persoana vătămată, o femeie în vârstă de 25 ani, a fost invitată de jandarmi la sediul poliției pentru lămurirea aspectelor care au dus la provocarea acestui incident, iar din declarația acesteia a reieșit faptul că în timp ce se afla într-un salon de înfrumusețare a fost scoasă afară forțat de către femeie și lovită în cap și abdomen, ulterior fiind amenințată de către acestea pentru a o determina să își retragă plângerea împotriva unor membrii ai familiei agresoarei, într-un dosar aflat în cercetare.

Întrucât la fața locului s-au strâns mai multe persoane, agresoarea a fugit cu un vehicul, fiind ulterior identificată de către jandarmi, care au întocmit actele de sesizare a organelor de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și amenințare. Cercetările sunt continuate de poliție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *