duminică, aprilie 28

Eveniment ANTIDROG desfășurat în comuna Corod

Consumul de droguri în rândul tinerilor a crescut semnificativ în ultimii 10 ani, un fapt îngrijorător este vârsta fragedă de la care tinerii aleg să consume astfel de substanțe interzise prin lege.

Centrului de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog Galați a desfășurat în cursul zilei de ieri, 5 MARTIE 2024, un eveniment îndreptat generației de tineri, prezentându-le cât de nocive și periculoase sunt aceste substanțe dar și sancțiunile legale pe care le pot primi în cazul consumului cât și traficului de droguri.

La eveniment s-a alăturat și prefectul județului Galați, Claudiu-Sorin GAVRIL, oferindu-le tinerilor sprijinul de care au nevoie pentru a descuraja orice tentativă de a consuma astfel de substanțe.

Astăzi, alături de specialiștii Centrului de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog Galați, am avut o întâlnire cu elevii din Corod și am discutat despre traficul și consumul de droguri.

Am discutat despre riscurile și consecințele asociate consumului de droguri, precum și despre semnele care ar putea indica prezența consumului de droguri în rândul colegilor sau al prietenilor lor.

Atât la întâlnirea de la Corod, cât și pe parcursul campaniei desfășurate în școlile din județul Galați, am încurajat elevii să fie conștienți de riscurile la care se expun și să fie pregătiți să spună „NU” drogurilor.

Sper că aceste întâlniri vor fi un punct de plecare pentru o mai mare conștientizare și de acțiune în combaterea consumului și traficului de droguri în comunitatea noastră.” a declarat Claudiu-Sorin GAVRIL după evenimentul desfășurat la Corod.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *