luni, aprilie 29

O femeie din Tecuci a lovit un biciclist la Drăgănești

La data de 21 martie 2024, polițiștii Serviciului Rutier Galați au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier pe DN25, pe raza localității Drăgănești, din județul Galați, soldat cu rănirea unui biciclist.

Din verificările polițiștilor, s-a stabilit că biciclistul, un bărbat de 60 de ani, din localitatea Drăgănești, în timp ce se deplasa pe acostamentul DN 25 aferent sensului de deplasare dinspre municipiul Galați către municipiul Tecuci, când a ajuns în dreptul kilometrului 7+50m, s-ar fi angajat în traversarea drumului menționat pe marcajul pietonal, moment în care ar fi fost acroșat de un autoturism condus de o femeie de 64 de ani, din municipiul Tecuci, care se deplasa din sens opus. În urma impactului, bicicleta a fost proiectată într-un autoturism staționat într-o parcare aferentă DN 25, provocându-i avarii la partea din spate, iar biciclistul a fost rănit, fiind preluat și transportat la Spitalul Municipal „Anton Cincu” din Tecuci, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătoarea autoturismului și biciclistul au fost testați cu aparatele din dotarea poliției rutiere, rezultatele fiind negative în ceea ce privește consumul de alcool și substanțe interzise. Celor doi le-au fost recoltate și probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a valorilor din sânge.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *