joi, mai 2

O tânără mamă din Tecuci are nevoie urgentă de sânge

Andra, o tanara mama din Tecuci, se confrunta cu o provocare fara precedent: recent i s-a pus diagnosticul de leucemie acuta mieloblastica. In timp ce lupta cu aceasta boala nemiloasa, tratamentele medicale necesare sunt un efort zilnic. Dar ceea ce este crucial pentru supravietuirea ei sunt transfuziile de sange.

Andra are nevoie urgenta de sange de grupa 0 I pozitiv, insa toate tipurile de sange sunt binevenite. Fiecare picatura conteaza intr-o lupta atat de grea impotriva bolii.

Persoanele care au fost deja donatori sunt rugate sa transmita dovada donarii catre Andra, pentru ca fiecare gest de solidaritate conteaza in aceasta lupta.

Pentru a dona sange, puteti merge la orice centru de transfuzie, mentionand „Institutul Clinic Fundeni, Sectia Hematologie 2, Simion Pusa-Andra”. Este important de mentionat ca donatorii trebuie sa aiba peste 18 ani, sa cantareasca peste 50 kg, sa nu fi suferit interventii chirurgicale in ultimele 6 luni si sa nu fie purtatori de boli transmisibile sau sa sufere de boli cardiovasculare.

In acest moment critic, fiecare donatie poate face diferenta intre viata si moarte pentru Andra si familia ei.

Haideți să ne unim și să oferim o șansă la viață acestei mame curajoase în lupta ei împotriva leucemiei acute mieloblastice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *