vineri, iulie 26

Au început să se vândă celebrele “minciunele” din seria B.D și în Tecuci.


Nu ne mai vindeți gogoși, domnilor! Nu ne luați drept idioți!

Știți care e partea neagră a jurnalismului pe bune, ăsta voluntar și neplătit de partide? Ăla de tip Recorder, Rise, România te iubesc și restul, că mai sunt câțiva. Că ura e permanentă. Admirația nu e. Admirația e anulată rapid de orice greșeală, orice suspiciune sau orice articol care nu pică bine pentru că atinge un idol. Ura însă rămâne. Și e o ură viscerală pentru că jurnalismul de investigație poate distruge accesul la multe, multe milioane. Strică șmenurile unor nemernici foarte, foarte puternici.

Jurnalismul pe bune e mult mai riscant însă pentru jurnalist și în general duce la sărăcie, singurătate și depresie. Jurnaliști pe bune, ca și politicieni cinstiți sunt din ce în ce mai rari. Și într-o mare de oportuniști pupincuriști, costini, stângi, ciutaci și măruți riscă să dispară.

În ultimii 2 ani, s-au intensificat atacurile asupra publicației noastre din partea unor conturi și pagini obscure, false, în spatele cărora stau unii lachei, dojani, codruți, secretare și chiar colonei de tinichea, plătiți din bani publici.

De ce nu le explicați tecucenilor cum vor plăti taxe și impozite mai mari an de an ca să puteți voi plăti ratele și dobânzile la împrumutul păgubos din care v-ați tras deoparte 10-15%, cash, pentru campanie și plăceri?

Vă lăudați cu zeci de străzi asfaltate dintr-un împrumut păgubos pe care l-ați blamat, dar când ați ajuns la butoane nu știați ce să mai faceți ca să încasați mai repede parandărătul!

Acele zeci de străzi pe care le purtați în gură, pe Facebook sau prin fițuici de campanie ca fiind “marea realizare” sunt de fapt doar praf în ochi! De ce nu vorbiți că foarte multe dintre ele sunt prost executate și băltește apa care ulterior se va infiltra? Sau că grosimea asfaltului și a pietrișului din acte nu corespunde cu realitatea?!

De ce nu vorbiți de zecile de angajați care au fost sau sunt membri PNL?Amante, socri, fini, toți plătiți cu zeci și sute de milioane pe lună ca să împingă două hârtii.

Dar de sutele contracte cu dedicație oferite de Primărie către firma analfabetului șef de la tineret? Bormașini, prăjituri, motocoase, drujbe, var, șuruburi, becuri și saci menajeri, toate la suprapreț!

Tot ceea ce ați făcut trebuia să o faceți, dar mai bine! Iar tot ceea ce ați promis NU ați făcut!

La loc comanda, domnilor varani!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *