joi, aprilie 18

Întreruperi ale apei curente pe mai multe străzi din Tecuci

Prin prezenta APĂ-CANAL S.A. GALAȚI vă aduce la cunoștință faptul că în data de 8 MARTIE 2023 între orele 9:00 – 14:00 se va întrerupe furnizarea cu apă potabilă în Municipiul Tecuci pentru utilizatorii casnici/ag. economici din Cartier CFR străzile: Matei Basarab, Bobâlna, Iancu Jianu, Bâlciului, Vasile Conta, Gen Dragalina, Bradului, Alex Lăpușneanu, Independenței, FLorilor, Mihai Vodă, în vederea executării unor lucrări în rețeaua de distribuție apă potabilă pe strada Matei Basarab. Scopul lucrărilor este de a cupla conducta de apă potabilă nouă de pe strada Matei Basarab la străzile adiacente, lucrări de investiții prevăzute în cadrul Proiectului Regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în județul Galați, în perioada 2014-2020.

Lucrările se vor realiza în condițiile respectării normelor și normativelor tehnice precum și dacă condițiile meteorologice permit realizarea acestora, în caz contrar vom comunca prompt data reprogramării.

Facem precizarea că după repunrea în funcțiune a sistemului de alimentare cu apă rece potabilă există posibilitatea ca aspectul apei să fie opalescent; din punct de vedere bacteriologic și calitativ acesta se încadrează în standardele de potabilitate impuse de legislația în vigoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *