joi, mai 2

Șoc la primărie. Actualul primar va pleca în 2024 conform voinței alegătorilor.

Un sondaj online realizat weekendul trecut de către publicația Tecuceni arată cât de nemulțumiți sunt tecucenii față de actuala conducere a orașului Tecuci.

Peste 800 de tecuceni au votat în cadrul acestui sondaj, poziționându-l pe actualul edil susținut de PNL pe al doilea loc în intenția de vot a oamenilor.

Întrebați scurt și la obiect despre intenția de vot, dacă duminică ar fi alegerile locale, pe cine ar susține, tecucenii și-au arătat sprijinul față de un alt candidat.

Diferența procentuală dintre cei doi posibili candidați în 2024 este zdrobitoare.

L.G.C a adunat doar 18% din voturile tecucenilor în cadrul sondajului (sub 160 de voturi) iar C.G. a depășit pragul de 550 de voturi reprezentând 62% din intenția de vot a respondenților.

Surse din administrația locală au afirmat pentru publicația noastră faptul că, doi directori, membri PNL, ar fi inițiat discuții cu viitoarea formațiune de conducere din 2024, fiind dispuși să părăsească echipa PNL când actualul primar va fi nevoit să plece din primărie.

După 3 ani de mandat în care NU s-au realizat decât datorii publice și împrumuturi, orașul Tecuci arată mai rău precum în vremea inundațiilor.

Străzile sunt distruse de lucrări abandonate, orașul este tot mai plin de infractori și hoți, fără ca autoritățile să impună măsurile legale în aceste cazuri.

1 Comment

  • Tecucean

    Pt mine nici nu mai contează cine va câștiga, mă interesează să piardă Grigore și PNL. Nu doar că nu a reparat greșelile răposatului dar a persistat. Cel care conduce de fapt orașul și organizația e Mircea, un individ malefic, negru in cerul gurii, de-o răutate incredibilă, iar Grigore e călărit de individ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *